DESPRE NOI

Noi suntem Digital Hustle

Dezvoltam strategii digitale pentru orice business, indiferent de industrie.

De ce Digital Hustle? Pentru ca suntem pasionati de absolut tot ce tine de digital si pentru ca hustle inseamna sa ai curaj si incredere in propriile forte, astfel incat sa faci un pas in fata si sa muncesti continuu pana gasesti cele mai bune oportunitati in viata. Iar combinatia dintre acestea ne reprezinta: expertiza in mediul online si determinarea!

Care este misiunea noastra?

Intrucat intelegem cat de importanta este prezenta in mediul online a unei companii, ne propunem sa implementam cele mai eficiente strategii pentru brandul tau. Incepem prin abordarea personalizata, astfel incat propunerile noastre sa fie eficiente pentru publicul tinta si obiectivele tale. Abia apoi construim impreuna prezenta digitala a companiei.

Misiunea noastra este sa sustinem companiile din Romania si sa ne punem in joc toate cunostintele spre cresterea vizibilitatii brandurilor in mediul online!

Valorile noastre

Pentru noi, valorile sunt mai mult decat cuvinte. Acestea sunt modurile noastre de a trai, de a crea, de a lucra, fiind inradacinate in randul nostru inca din prima zi.

Promptitudine - echipa noastra crede in timpul rapid de raspuns, motiv pentru care solicitarile clientilor sunt intotdeauna prioritatea numarul 1. Fiecare dintre specialistii nostri se asigura ca primesti un raspuns rapid solicitarilor tale. De asemenea, facem tot posibilul sa implementam fiecare cerinta de-a ta, sa venim cu idei inovative si cu strategii de marketing online orientate spre rezultate.

Transparenta: intotdeauna iti prezentam si discutam despre strategiile pe care dorim sa le implementam spre obtinerea rezultatelor dorite. Indiferent ca vorbim crearea sau modificarea website-ului, de strategia SEO, de cea pentru Facebook sau Instagram, intotdeauna iti vom comunica explicit care este modul nostru de lucru si cum ajungem la cresterea traficului si a brand awareness-ului.

Gandire inovativa – ne mandrim cu modalitatea de abordare a lucrurilor in mediul digital. Combinam tendintele din online cu practici relevante pentru a veni cu solutii creative in intampinarea clientilor nostri. Scopul nostru este sa cream produse si servicii care sunt atat frumoase, cat si relevante.

Pasiune: fara ea nu am fi aici, nu ne-am propune sa ne dezvoltam si sa invatam zi de zi. Mediul digital se schimba continuu, insa pasiunea noastra pentru acesta ne ghideaza si ne aduce progresul. Iubim ceea ce facem si nu ne-am dori sa facem nimic altceva in schimb.

Detalii, detalii, detalii– indiferent ca vorbim de crearea unui design pentru un website, de implementarea acestuia sau de content, ne asiguram ca totul este perfect. Credem ca detaliile fac diferenta, ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea acestora.

Munca in echipa – cand spunem „noi”, te includem si pe tine! Proiectul nostru comun presupune un parteneriat fara egal si doar lucrand impreuna putem sa ne atingem obiectivele. Nu credem in relatia account-client, ci intr-o legatura frumoasa intre oameni. Tu devii parte din echipa noastra, iar noi din a ta.