Dezvoltare aplicatii

Dezvoltare aplicatii web

Echipa noastra de developeri iti pune la dispozitie si serviciul de creare aplicatii web. Acesta nu este nicidecum unul standard, intrucat solutiile pentru un business nu sunt niciodata identice cu cele pentru un alt business. Din acest motiv, serviciul de dezvoltare a aplicatiilor web este unul personalizat si complex, care survine unor pasi bine definiti.

Tehnologie

Scriem cod de calitate inalta, urmand cele mai bune practici stabilite de gigantii din industrie si ramanand la curent cu cele mai recente evolutii in tehnologie. Folosindu-ne de acestea, ne asiguram ca aplicatia web implementata este una sigura, ca este rapida din punctul de vedere al vitezei si incarcarii, dar si ca utilizatorul are parte de o experienta facila.

Beneficii

Investitia intr-o astfel de aplicatie iti poate duce afacerea la un alt nivel, stimuland performanta. Scopul nostru este sa construim o experienta bazata pe functionalitate si, in acelasi timp, eficienta. Instalarea unei aplicatii web este usoara, iar mentenanta sa o poti lasa in grija noastra, astfel incat tu sa iti concentrezi atentia catre dezvoltarea companiei.

Creare aplicatii web. Cum lucram?

Intelegerea nevoilor

Credem in realizarea aplicatiilor web eficiente, iar in acest scop ne luam timpul necesar pentru a intelege scopul pentru care iti doresti o aplicatie, astfel incat sa venim cu propuneri ce se pliaza pe specificul businessului. Astfel, determinam datele de introdus, alegem modul in care sunt plasate, totul pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorului.

Dezvoltare

Echipa noastra de web developeri lucreaza dupa standarde inalte pentru orice proiect. Acestea ne ajuta sa dezvoltam aplicatii cu un cod ce poate fi mentinut si updatat, indiferent de schimbarile pe care businessul le cunoaste in timp.

Testare

Inainte de a livra o aplicatie web, indiferent de etapa la care suntem sau de specificul domeniului de activitate al businessului tau, testam in mod proactiv, in diverse moduri, acuratetea codului, aplicabilitatea, dar si compatibilitatea cu diverse browsere.

Pregatire

In timpul dezvoltarii oricarui proiect, ne asiguram ca lucram in etape, astfel incat partenerii nostri sa poata interveni si sa faca parte din procesul de revizuire a aplicatiei. In acest mod, ne asiguram ca livram solutii perfecte pentru afacerea ta.

Asistenta

Chiar si dupa lansarea aplicatiei, iti stam la dispozitie cu suportul echipei, astfel incat fiecare angajat care interactioneaza cu aceasta sa aiba o experienta mai mult decat satisfacatoare si sa gaseasca in ea un real ajutor in task-urile de zi cu zi.

Evolutie

Intrucat dezvoltam experiente digitale avand in minte faptul ca baza de cod pe care o construim se dezvolta constant, este foarte important pentru noi sa tinem pasul cu modificarile si actualizarile bazate pe tehnologie.

Solicita o aplicatie web cat mai curand!

Iti promitem ca va fi personalizata si corespunzatoare nevoilor afacerii tale.
Realizam aplicatii web avand in minte rentabilitatea, cresterea vanzarilor, precum si fidelizarea clientilor.
Esti pregatit ca businessul tau sa mearga la un alt nivel? Da-ne detalii despre ceea ce iti doresti, iar noi revenim cu solutii personalizate.

Contacteaza-ne!