Dezvoltare web

Agentie web development

Echipa noastra de web development poate realiza website-uri de prezentare atractive, usor de administrat, complexe, precum si magazine online ce ii vor permite businessului tau sa creasca atat in popularitate, cat si din punctul de vedere al profitului.

Evaluare

Consideram comunicarea un punct esential si lucram indeaproape cu tine, pentru a intelege care sunt obiectivele firmei tale, astfel incat sa construim un site web cu o conversie mare, ce creeaza o experienta captivanta pentru vizitatori de la accesare pana la sfarsit.

Strategie

Pentru noi, un website inseamna mai mult decat imagini dragute pe un ecran. Construirea oricarei platforme digitale incepe cu strategia creativa, la care se adauga povestea brandului, insa intotdeauna avem in minte nevoile si interesele utilizatorilor. Toate acestea conduc la experiente web unice si rezultate semnificative.

Website development. Cum lucram?

Analiza

Intotdeauna incepem cu o analiza detaliata a website-ului tau actual, a trendurilor din industrie, dar mai ales a competitiei. Dupa ce discutam brief-ul, intelegem care este scopul businessului tau si preferintele in privinta designului, putem incepe conturarea proiectului.

Planificare

Atunci cand creionam un plan de dezvoltare web, ne luam toate masurile pentru ca planificarea sa reflecte data de livrare. Astfel, ne luam angajamentul ca pana la data stabilita site-ul de prezentare sau magazinul online sa fie live, iar testarea finalizata.

Design

Credem ca un design unic contribuie la cladirea credibilitatii unui brand. De aceea, ca firma wed design, construim website-uri care creeaza cea mai buna experienta vizuala, indiferent de device-ul folosit. Deciziile noastre in privinta designului, pentru realizare site, sunt consolidate de implicarea utilizatorilor, care rezoneaza cu vizualurile atragatoare.

Dezvoltare

Traim si respiram cod. De aceea, atunci cand lucram la un proiect de dezvoltare web, ii acordam toata atentia noastra. De la partea de front-end custom pana la cea sofisticata de back-end, venim cu partea de creare site si realizam unele personalizate, moderne, in concordanta cu brandul tau. Fie ca vrei servicii web design in Bucuresti sau oriunde in tara, dezvoltam pentru tine website-uri modern.

Flexibilitate

Intrucat stim ca fiecare business este diferit, construim solutii personalizate. Iti oferim servicii web design si development flexibile, care se aliniaza obiectivelor tale de business si marketing. De la cod custom, la functionalitate si integrarea modelulelor, echipa noastra poate duce site-ul tau web la urmatorul nivel.

Tehnologie

Utilizam cele mai noi limbaje de programare pentru ca website-ul tau sa arate excelent, sa se incarce rapid si sa fie bine optimizat pentru motoarele de cautare. De asemenea, iti oferim consultanta in alegerea celor mai bune platforme web.

Incepe transformarea digitala a site-ului tau chiar azi!

Iti promitem ca va fi fresh, modern, in concordanta cu identitatea brandului tau!
Construim website-uri avand in minte calitatea inalta, strategia de marketing, design-ul atractiv, experienta utilizatorului (UX), optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si SEM si, bineinteles, conversiile. Esti pregatit pentru o noua identitate a site-ului tau, trafic vizibil crescut si mai multi vizitatori care devin clienti? Scrie-ne putin despre afacerea ta, iar noi ne vom asigura ca toate aceste lucruri se vor implementa.

Contacteaza-ne!