AGENTIE SEO

Optimizare SEO

Promovarea pe Google prin optimizarea SEO a unui site de prezentare sau a unui magazin online este esentiala pentru cresterea traficului si, implicit, a vanzarilor si a brand awareness-ului. O strategie dezvoltata de un specialist SEO presupune mult mai mult decat aglomerarea unor cuvinte cheie pe paginile website-ului.

Servicii optimizare SEO

Continutul, optimizarea tehnica si cea a autoritatii website-ului trebuie sa fie combinate pentru a realiza o strategie SEO de incredere. De aceea, specialistii agentiei noastre de optimizare pentru motoarele de cautare vin cu solutii pentru fiecare componenta enumerata anterior, astfel incat strategia de crestere a vizibilitatii site-ului sa fie completa.

Expertiza SEO

Pentru a ne asigura ca brandul tau este in fata altora, folosim tehnici testate si crestem pozitionarea cuvintelor cheie in motorul de cautare Google. Astfel, vrem sa ne asiguram ca prin promovare Google site-ul tau obtine mult mai mult trafic, iar afacerea ta nu pierde nicio oportunitate.

Optimizare site si promovare SEO. Cum Lucram?

Audit

Incepem cu un audit asupra website-ului tau. Ne luam timpul necesar pentru a analiza strategia SEO existenta, in cazul in care exista promovare site pe Google, si o trecem prin filtrul cunostintelor noastre despre SEO, dar si despre industria in care activezi. O sa iti spunem ceea ce merge bine, dar si ce imbunatatiri putem aduce.

Analiza competitiei

Un alt pas de maxima importanta il reprezinta studierea competitiei. Folosim o diversitate de instrumente care ne ajuta sa strangem informatii si sa aprofundam strategiile folosite de concurenta ta.

Identificarea clientului ideal

Alaturi de tine, vom defini publicul tinta si vom creiona parcursul clientilor pe site. Vom incerca impreuna sa le raspundem nevoilor prin produsele sau serviciile oferite, iar conversia va fi asigurata!

Selectarea cuvintelor cheie

Cautarea si selectia corecta a cuvintelor cheie presupune o intelegere profunda a businessului, precum si atragerea audientei potrivite. Desigur, selectia necesita rabdare in cautare, dar si instrumente specializate. Aceasta selectie a cuvintelor cheie folosite pentru campania SEO poate fi actualizata in functie de noile servicii introduse/produse, dar si de obiective.

Strategie SEO *

In urma analizei, punem cap la cap toate elementele esentiale si redactam o strategie adaptata afacerii tale si nevoilor publicului tau tinta. Te vom ghida si iti vom explica recomandarile noastre, ba chiar o vom adapta atunci cand noi nevoi ale businessului tau vor aparea.

Link Building

Link-urile relevante, care contin cuvinte cheie si care se incarca foarte repede pot aduce rezultate SEO excelente. De aceea, venim cu o strategie de link building pentru a creste prezenta ta online, folosindu-ne de continut creativ si de calitate, redactat de content writeri cu experienta.

Optimizarea SEO On-site

Optimizarea site-ului tau va prima, intrucat acesta va oferi semnale de calitate algoritmilor motoarelor de cautare, dar si utilizatorilor. Vom optimiza continutul, titurile, descrierile, URL-urile si link-urile interne, pentru a trimite semnale clare si de calitate catre Google.

Raportare

Rapoartele noastre te vor ajuta sa intelegi schimbarile care se produc pe site, intrucat vor contine datele pe baza carora luam decizii privind strategia SEO aplicata in continuare. Aceasta va fi monitorizata continuu, zi de zi, pentru a ne asigura ca totul se desfasoara ca la carte.

Optimizarea ratei de conversie

Urcarea pe pozitii din primele pagini din Google iti poate aduce rezultate chiar si de 10 ori mai bune comparativ cu cele anterioare. Astfel, iti vom fi alaturi in identificarea motivelor pentru care clientii ajung pe site si vom face teste pentru a maximiza rata de conversie a vizitatorilor.

*Strategia SEO

Intotdeauna, strategiile pe care le vom propune vor fi adaptate pe specificul afacerii tale. A face SEO nu inseamna numai sa scrii continut, caci altfel cu totii am deveni experti in domeniu. Datorita expertizei dobandite de-a lungul timpului, livram strategii SEO eficiente care au ca scop pozitionarea pe prima pagina Google. Intotdeauna ne amintim faptul ca probabilitatea ca un vizitator al site-ului sa dea click pe un rezultat este semnificativ crescuta daca acesta remarca acel brand de mai multe ori in motorul de cautare.
Folosindu-ne de calitatile tehnice ale echipei, de continut de calitate, adaptat din punct de vedere SEO, putem sa te asiguram de un return on investment excelent. Astfel, iti punem la dispozitie servicii integrate, care te vor tine in topul Google, nu iti vom plasa doar cuvinte cheie pe tot site-ul!
Intrucat optimizarea SEO nu este la fel pentru toate afacerile, iar strategiile difera de la caz la caz, te putem ajuta cu:

 • Servicii SEO pentru device-uri mobile
  Persoanele care acceseaza website-uri de pe mobil devin tot mai importante, iar noi stim exact de ce are nevoie site-ul tau pentru a fi optimizat si pentru aceste variante.
 • Servicii SEO pentru magazine online
  Website-urile dedicate e-commerce-ului pot avea sute, ba chiar mii de pagini cu produse, toate necesitand optimizare. Cu toate ca poate fi o provocare, noi suntem pregatiti oricand sa ne-o asumam si sa venim cu expertiza noastra, astfel incat tu sa te concentrezi pe cresterea afacerii tale.
 • Servicii SEO local
  Vrei sa ajungi la publicul tinta dintr-o zona specifica sau acolo unde ai sediul afacerii? Abordarea noastra orientata catre strategii de marketing online eficiente o sa asigure prezenta businessului tau pe harta si pe motoarele de cautare!
 • Servicii SEO pentru website-uri noi
  Doar ce ti-ai lansat site-ul si ai constatat ca nu apari deloc in rezultatele Google? Afla ca lansarea unui site nou vine cu o lista de recomandari SEO ce trebuie neaparat bifate! O sa te ajutam cu o strategie speciala, astfel incat sa obtii pozitionarea mult dorita.
 • Servicii SEO international
  Vrei sa ajungi la o audienta mult mai larga, la un public din afara? In acest caz, o sa ne adaptam si o sa folosim elemente specifice pentru optimizarea SEO internationala.

Vrei sa te bucuri de un trafic considerabil mai mare pe site? Iti doresti ca rata de conversie sa fie semnificativa? Contacteaza-ne pentru a-ti defini strategia de optimizare SEO cat mai curand! Ne adaptam oricarui tip de business si venim cu propuneri avand in minte imbunatatirea pozitiilor pe cuvinte cheie, traficul crescut, vizibilitatea brandului si, implicit, cresterea vanzarilor.

Contacteaza-ne!