Social Media

Promovare Social Media

Mediul digital a ajuns parte din viata noastra de zi cu zi. Oamenii petrec, in medie, 3 ore pe zi pe retele sociale, motiv pentru care brandurile trebuie sa acorde o importanta sporita platformelor online si, implicit, sa desfasoare campanii de social media marketing. Prin crearea unui continut relevant si interactiv, care sa transmita mesajul brandului intr-un mod inovativ, promovarea pe social media va aduce notorietate semnificativa.

Promovare Facebook

Facebook inca este reteaua sociala cu cele mai multe conturi active, peste doua miliarde, iar oamenii petrec mult timp pe aceasta. De aceea, promovarea paginii de Facebook reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de a creste un business online. Acest tip de publicitate ofera afacerilor oportunitatea de a ajunge si de a se adresa publicului dorit, motiv pentru care se pot dezvolta semnificativ, rezultatele fiind usor de masurat.

Promovare Instagram

Din 2010, de cand a fost lansata, platforma Instagram a adunat peste 1 miliard de conturi active. Datele arata ca peste 500 de milioane de stories sau povesti sunt incarcate zilnic de catre utilizatori. Conform hubspot.com, cel putin 72% dintre utilizatorii Instagram au spus ca au cumparat un produs sau au apelat la un serviciu dupa ce l-au vazut in feed-ul lor. Acesta este cel mai important motiv pentru care un brand trebuie sa isi consolideze prezenta digitala. Intrucat utilizatorii acestei retele sociale apreciaza continutul de inalta calitate, un brand trebuie sa vina cu o modalitate unica de comunicare si sa optimizeze contentul prin descrieri atractive.

Social media marketing. Cum Lucram?

Audit

Analizand comunicarea de pe platformele sociale actuale, putem identifica punctele slabe ce pot beneficia de o strategie de social media bine pusa la punct, orientata catre utilizatori. Devenim reprezentantul tau in mediul online, daca ne alegi sa ne ocupam de comunicarea integrata: vom realiza optimizarea paginii, analiza amanuntita a audientei, community management sau administrare pagina facebook, precum si de promovare pagina Facebook sau Instagram la cele mai bune preturi.

Analiza competitiei

Vom compara prezenta online a competitorilor tai directi, pentru a constata unde trebuie sa ne concentram atentia si eforturile pentru a deveni si mai competitivi. Datorita cunostintelor asimilate despre industria in care activezi, dar mai ales a celor de social media marketing vom putea veni cu idei inovative de promovare.

Identificare personas

Pentru a ajunge la publicul tau tinta pe social media, trebuie sa creionam tipologia persoanelor careia i se adreseaza businessul pe care il detii. Folosindu-ne de studii, vom defini tipologia consumatorilor ideali si ne vom folosi de aceasta pentru a-i atrage pe paginile de socializare, venindu-le in intampinare cu continut ce le va satisface asteptarile si cerintele.

Strategie

Imediat ce vom sti directia in care trebuie sa ne indreptam si ce audienta iti doresti sa atragem, vom elabora o strategie de social media cuprinzatoare, care va sublinia ce vom face pentru ca brandul tau sa aiba un cuvant de spus in online. In ceea ce priveste strategiile de social media platite, vom veni cu propuneri de buget, astfel incat reach-ul si engagement-ul sa fie la nivelul asteptarilor.

Reclame si propuneri creative

Odata ce strategia este finalizata, vom incepe comunicarea. Vom realiza un calendar editorial, pe care il vom aproba cu tine in materie de imagini/video-uri si copy-uri, iar ulterior ne vom ocupa de setarea reclamelor.

Construirea comunicarii

Abia aici incepe greul, intrucat acum vom aplica si dezvolta strategia de social media. In acest scop, vom avea un expert in social media dedicat, care va urmari dezvoltarea conturilor si care va tine legatura indeaproape cu fanii paginilor.

Optimizare continua

Pentru a ramane la curent cu toate update-urile, venim cu recomandari in privinta actualizarilor si implementam modificarile necesare. Toate acestea ne vor ajuta in imbunatatirea vizibilitatii in mediul digital.

Postari in trend

Pentru a fi intotdeauna in trend, vom veni cu propuneri de postari contextuale, dar si de tip newsjacking. Acestea vor genera un engagement foarte bun in social media, mai ales daca postarile vor avea o tenta umoristica.

Raportare

Folosindu-ne de instrumente speciale de raportare, vom elabora un raport ce va sublinia schimbarile de la o luna la alta pe conturile tale din social media. In acest mod, ne asiguram ca obiectivele vor fi atinse.

Pentru promovarea pe social media ne folosim de date, dar si de creativitate. Expertii nostri elaboreaza strategii eficiente, prin care urmaresc succesul unul brand in mediul online, indiferent de domeniul de activitate. Avand in vedere ca utilizatorii prefera continutul unic, autentic in digital, ne vom asigura ca venim cu propuneri care sa respecte intocmai valorile pe care vrei sa le transmita brandul tau.

Lasa pe mainile noastre administrarea conturilor de social media, daca vrei ca brandul tau sa creasca in popularitate, sa se remarce si sa atraga cat mai multi fani!

Iti doresti sa ai o comunicare creativa in mediul online?
Vrei ca oamenii sa interactioneze cu postarile pe care le publici pe social media?
Scrie-ne, iar noi vom realiza aceste lucruri pentru brandul tau!
O sa efectuam o analiza a conturilor tale de pe retelele sociale, dar si a competitiei, iar apoi vom veni cu o strategie de social media eficienta, cu postari in trend, vom seta reclamele, pentru ca ulterior sa realizam analize si rapoarte care sa ateste cresterile.
Ai nevoie sa iti imbunatatesti prezenta pe retelele sociale? Contacteaza-ne, iar impreuna vom putea realiza continut unic si atractiv pentru audienta ta!
Lasa-ne mesajul tau aici!

Contacteaza-ne!